Workshop The Daring Way

workshop Antonius bewerktDit jaar mocht ik een workshop over de Daring Way geven bij St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein op de afdeling Marketing & Communicatie. Vijftien deelnemers, met zelfs live telefoonverbinding van een deelnemer op afstand die gestrand was door file en zo vanuit huis de workshop kon mee maken.Het blijft mooi om te zien, dat je ook wanneer de tijd heel beperkt is, je toch resultaat boekt. Mensen gaan nadenken en krijgen inzichten en dat is de eerste stap naar gewenste verandering. Een paar reacties van de deelnemers:

“Wat een leuke workshop heb je ons gegeven, dank! Het heeft me zeker geïnspireerd. Wat mij het meest is bijgebleven: verschil tussen perfectionisme en streven naar excellentie, de kracht van empathie en jouw enthousiasme en ‘voorbeeldgedrag’. Je bent zelf een mooi voorbeeld van de theorie die je vertelt.”

“Ik vond het erg leuk hoe je de trainingsvorm afwisselde: dingen vertellen, in groepjes uiteen, filmpje, vragen stellen etc. Zo hield ik goed mijn aandacht erbij. Verder jammer dat het maar 2 uur was, eigenlijk zijn de onderwerpen te groot om dit goed uit te diepen. Ik had het interessant gevonden om er dieper op in te gaan. Maar het was zeker een leuke proeverij!”

Het smaakt dus naar meer. Wil je ook een ‘proeverij’ organiseren voor jouw afdeling, collega’s of jouw organisatie over persoonlijk leiderschap en verbindende communicatie en ben je nieuwsgierig naar de methode van Brené Brown? Bel (06-46614788) of mail me voor meer informatie.