Bedankt voor de inspirerende dag! Met compassie naar jezelf kijken zoals je dat ook bij een vriend of vriendin zou doen. Je ogen open voor je eigen shametriggers en daarmee de ruis en de eisen van buiten af te laten waar ze vandaan komen. Dit zijn slechts een paar zaken die de revue passeerde maar voor mij veel impact hadden. Een zeer waardevolle dag die toch heel ontspannen voorbij gleed.

Priscilla Hamerslag, accountmanager bij Eikelenboom bvDeelnemer training 'Hoera, ik ben niet perfect!'

Dank voor de heerlijke en vooral confronterende dag. Veel geleerd maar vooral geprobeerd om meer innerlijke rust te krijgen waardoor er meer liefde en compassie ontwikkeld wordt in de “inner” me. Het was een dag voor mijzelf waarin ik eens goed in de spiegel heb gekeken. Suc6 met alle trainingen, ik kom terug!

Petra van Werkhoven, directeur Makelaardij Van WerkhovenDeelnemer training 'Hoera, ik ben niet perfect!'

Als St. Antonius hebben we heel plezierig met Mariska samen gewerkt. Ze was goed in staat om in een korte tijd haar weg te vinden in een complexe organisatie als het ziekenhuis. Ze heeft voor ons een ontzettend leuk creatief concept uitgewerkt: de open colleges die inmiddels echt een begrip geworden zowel binnen als buiten het ziekenhuis.

Colette Codée, manager Marketing & CommunicatieSt. Antonius Ziekenhuis

Samenwerken met Mariska wil zeggen SAMEN WERKEN in de volle betekenis van deze twee woorden! Mariska kan als geen ander luisteren naar de boodschap die verwoord en gecommuniceerd moet worden. Tussen al mijn (vaak lange) zinnen door, weet zij de essentie te horen!

Tania van Raaioprichtster Jeugdtheaterschool Midden Nederland

Mariska pakt de kern door goed te luisteren én te horen wat de vraag achter de vraag is. Daar bijt ze zich dan in vast en vraagt door om zo tot een juiste conclusie en vraagstelling te komen.

Veronique Werzdirecteur stichting Lotje&co

Mariska legt makkelijk contact en maakt verbinding door goed te luisteren en open en onbevoor­oordeeld het gesprek in te gaan. Ze is analytisch, innovatief en altijd nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen binnen haar vak.

Rob Cornelissendirecteur Eikelenboom

Mariska is creatief, initiatiefrijk en een enthousiaste aanpakker. Ze zoekt contact met anderen, ze legt verbindingen en brengt een werkelijke gedachtenwisseling op gang.

Annemieke Voetenvoorzitter themacommissie Entre Femmes