Ex-burnouters gezocht om te interviewen

Ex-BurnOuters gezocht voor interview

In mei 2018 komt naar verwacht mijn boek ‘In het land van bijna burn-out’ (=werktitel) uit. Hiervoor zoek ik ex-burnouters (mannen en vrouwen) die willen vertellen over de periode die voorafging aan hun burn-out. Graag spreek ik ook leidinggevenden/HR-mensen en collega’s die te maken hebben gehad met medewerkers die burn-out raakten om de periode bijna burn-out vanuit dit perspectief te onderzoeken.

Ben jij een:
• Ex-burnouter zelfstandig of in loondienst,
• Leidinggevende/HR-manager die te maken heeft (gehad) met een burn-outer in jouw team,
• Medewerker of manager die te maken heeft (gehad) met een burn-outer als collega?

Kun jij:
1,5 uur vrijmaken in september voor een interview op locatie naar wens of via skype (datum & tijd in overleg)? Neem dan contact op met Mariska Cornelissen via 06-46614788 of mariska@mariscommunicatie.nl.

Bijna burn-out
Jaarlijks loopt meer dan een miljoen mensen het risico op een burn-out. Aan een burn-out gaat vaak een lange periode vooraf van ‘bijna-burn-out’. Een periode waarin niet onderkend wordt dat het niet meer gaat. En als dat dan uiteindelijk wel het geval is, is het al te laat, het kwaad is dan al geschiedt.

In het boek ‘In het land van bijna burn-out’ interview ik mensen uit verschillende organisaties en branches die een burn-out hebben meegemaakt. Ik blik met ze terug op die tijd, maar vooral op de periode waarin ze tegen de burn-out aan zaten. Nog wel aan het werk, maar nog niet gevloerd. Ik spreek met ze over de signalen die ze negeerden of die ze niet serieus namen. Ik spreek ook met leidinggevenden en collega’s. Hoe hebben zij het ervaren? Wat viel hen op? Welke signalen pikten zij op en wat deden zij ermee? Aan de hand van de ervaringen van deze interviews gids ik de lezer door het land van bijna burn-out. Met als doel om niet alleen te voorkomen dat je burn-out raakt, maar er ook sterker uit komt; als persoon maar ook als organisatie.’In het land van bijna-burnout’ is een boek over de moed van imperfectie, hoe je daar veel succesvoller mee kan zijn, mogelijk een burn-out voorkomt en persoonlijke groei stimuleert. Een boek over de kracht van kwetsbaarheid, persoonlijk leiderschap, verbindende communicatie en over de ontwikkeling van mens en organisatie.

Voor de interviews zoek ik:
• Ex-burnouters uit verschillende branches, met verschillende functies, zelfstandig of in loondienst (inmiddels voldoende aanmeldingen)
• Leidinggevenden die te maken hebben (gehad) met burn-outers in hun team
• Medewerkers en managers die te maken hebben (gehad) met burn-outers als collega.

Tijdsinvestering interview: 1,5 uur
Plaats interview: op locatie naar wens of via skype
Periode interview: september 2017 (datum & tijd in overleg)

Op verzoek is het mogelijk je bijdrage aan het boek te anonimiseren. De interviewgegevens worden uitsluitend voor het boek gebruikt. Wanneer je meewerkt aan mijn boek, ontvang je een gratis en gesigneerd exemplaar van het boek, een uitnodiging voor de boekpresentatie en een vermelding in het dankwoord.

Mee doen?
Ben je geïnteresseerd om mee te werken aan een interview, dan kun je me bellen, een sms-bericht sturen of appen op nummer 06-46614788 of een mail sturen naar mariska@mariscommunicatie.nl.